skip to Main Content

Intra in contact cu noi 

Lazio Art Decor SRL
C.U.I. 41376151
J13/2593/2019

Email: office@laziodecor.ro
Email: vanzari@laziodecor.ro
Telefon : 0773 383 654

Locatia noastra

0773 383 654 contact@laziodecor.ro vanzari@laziodecor.ro office@laziodecor.ro
Sigiliu și grunduri
026 Euroblock Multi

Membrană rezistentă la umezeală, fără solvent, pentru suprimarea umidității reziduale în construcții în șape de nisip / ciment. Fara solventi, aplicație ușoară, capacitate de răspândire favorabilă, neinflamabilă, cu uscare rapidă.

Referința articolului 026
Nr SAP: 35355
Pachet: 12.4 kg
Capacitate de împrăștiere: Primul strat (diluat 1: 1 cu apă) aprox. 50 g / m².
Al doilea și al treilea strat (nediluat) 50-75 g / m² pe strat.
044 Europrimer Multi

Grund universal pentru îmbunătățirea aderenței compușilor de nivelare pe toate tipurile de pardoseli absorbante și neabsorbante.
Aplicare universală, emisii foarte scăzute de VOC, emicode EC1, capacitate de împrăștiere favorabilă.

Referința articolului 044
Nr SAP: 36689
Pachet: 10.1 kg
Capacitate de împrăștiere: 100-200 g / m², în funcție de aplicație.
049 Europrimer ABS

Grund pentru îmbunătățirea aderenței compușilor de nivelare pe substraturi absorbante, pietroase. Pentru îmbunătățirea stratului superior al substraturilor absorbante, pietruite. Capacitate de împrăștiere prietenoasă, neinflamabilă, favorabilă, capacitate mare de penetrare. Potrivit pentru orice tip de podea care este solid, curat și uscat permanent.

Referința articolului 049
Nr SAP: 34956
Pachet: 10 kg
Capacitate de împrăștiere: 100-150 g / m², în funcție de aplicație.
041 Europrimer EL

Grund pentru reducerea nevoii de a utiliza benzi de cupru la instalarea unei podele conductive.
Capacitate de împrăștiere fără solvent, neinflamabilă, favorabilă, rezistență electrică <105 Ohm, măsurată în conformitate cu DIN 53 276.

Referința articolului 041
Nr SAP: 37123
Pachet: 10.1 kg
Capacitate de împrăștiere: 6-8 m² / litru
Nivelarea pardoselilor
975 Europlan Special

Compoziție de pentru nivelarea pardoselilor pe bază de ciment și a altor pietre în straturi de până la maximum 8 mm, care trebuie acoperite cu o acoperire de pardoseală. Scaun rulant rezistent la 2 mm. Mai puțin praf. Emisii foarte scăzute de VOC, emicode EC1, auto-netezire, debit mare, grosime maximă a stratului de 8 mm.

Referința articolului 975
Nr SAP: 31994
Pachet: 23 kg
Capacitate de împrăștiere: Aproximativ. 1,5 kg / m² per mm grosime de strat .
975-Europlan-Special
990 Europlan Direct

Compoziție de nivelare foarte bună cu reducerea prafului pentru nivelarea pardoselilor pe bază de ciment și a altor pietre în straturi de până la maxim 20 mm, care trebuie acoperite cu o acoperire de pardoseală. În majoritatea cazurilor nu este necesar un primer. Scaun rulou-rulment rezistent la 1 mm. Până la 90% mai puțin praf. Autonivelant, tensiune scăzută, debit excelent, rezistență la pompare, rezistență ridicată la compresiune, grosime maximă a stratului de 20 mm, mai puțin praf, emisie foarte scăzută de VOC, emicode EC1, potrivită pentru utilizarea sub parchet.

Referința articolului 990
Nr SAP: 34953
Pachet: 23 kg
Capacitate de împrăștiere: Aproximativ. 1,4 kg / m² per mm grosime strat.
991 Europlan Direct Rapid

Suflantă de nivelare rapidă de înaltă calitate, de înaltă calitate. Potrivit pentru nivelarea pardoselilor pe bază de ciment și a altor pietre în straturi până la maximum 20 mm. La 20 ° C și la o umiditate relativă de <70%, stratul compus de nivelare este pregătit pentru instalarea de linoleum, acoperiș de acoperiș, covor și PVC, după 3-4 ore. Scaun rulou-rulment rezistent la 1 mm. Emisie foarte scăzută de VOC, emicode EC 1, uscare rapidă, tensiune scăzută, debit excelent, rezistență ridicată la compresiune, grosime maximă a stratului de 20 mm, scaun rulant cu rezistență de 1 mm. Mai puțin praf.

Referința articolului 991
Nr SAP: 29603
Pachet: 23 kg
Capacitate de împrăștiere: Aproximativ. 1,5 kg/m² per mm grosime strat.
Panouri Forbo QuickFit

Sistemul Forbo Quickfit cuprinde panouri MDF cu auto-aderență și spumă Forbo izolatoare fonoizolantă. Forbo Quickfit oferă: Un finisaj rapid și neted. Instalare rapidă și ușoară. Nu există cusături vizibile sub pardoseală. Barieră excelentă la umezeală. Ușor de detașat. Izolație fonică îmbunătățită în combinație cu spumă Forbo (Δ Lw = 23 dB în conformitate cu NEN-EN-ISO 140-8 și 717-2).

Nr SAP: 60696
Capacitate de împrăștiere: 3,6 m² per pachet, 36 m² pe palet
Spuma Forbo

Spumă de polipropilenă laminată cu folie de polipropilenă metalizată. Stratul superior al foliei încorporează o suprapunere autocolantă de 20 cm pentru cusăturile securizate.

Nr SAP: 64799
Capacitate de împrăștiere: Rolă de 25 de metri liniari spumă PE, lățime 100 cm, grosime de 4,5 mm.
Adezivi
540 Eurosafe Special

Adeziv pentru acoperirea podelei, fără solvenți, cu o acoperire – inițială mare pentru instalarea plăcilor de pardoseală din PVC în foi și plăci, vinil, covor PVC, pardoseală din cauciuc în foi și plăci cu o acoperire netedă a pardoselii și poliolefinice. Fără solvenți, neinflamabil, ușor și sigur de aplicat, rezistență inițială mare la aderență și rezistență finală de legare, capacitate de împrăștiere favorabilă, rezistentă la scaunul rulant.

Referinta articolului 540
Nr SAP: 29403
Pachet 13 kg
Capacitate de împrăștiere 0-350 g / m², în funcție de spatele podelei
Și condiția substratului.
975-Europlan-Special
640 Eurostar Special

Adeziv pentru acoperirea podelelor cu emisii de VOC foarte reduse cu o înaltă prelevare inițială pentru instalarea de pardoseli din PVC în foi și plăci, vinil de pernă, covor acoperit cu PVC, pardoseală de cauciuc în foi și plăci cu o suprafață netedă și acoperire cu podea din poliolefină. Foarte redus de emisie de VOC, emicode EC1, fără solvenți, aplicație multifuncțională, ușor de aplicat, capacitate de împrăștiere favorabilă, rezistență ridicată inițială și finală, rezistentă la scaunul rulant.

Referinta articolului 640
Nr SAP: 29611
Pachet 12 kg
Capacitate de împrăștiere 225-275 g/m²
641 Eurostar Special EL

Adeziv conductiv cu emisiile de VOC foarte reduse cu o înaltă acoperire inițială, pentru instalarea covoarelor conductoare, pardoselile conductoare PVC din folii și plăci și pardoselile conductoare din cauciuc în foi și plăci cu spate neted. Emisie foarte scăzută de VOC, emicode EC1, fără solvent, neinflamabilă, ușor și sigură, aplicație multifuncțională, rezistență inițială ridicată, capacitate de împrăștiere favorabilă, rezistent la scaun rulant, rezistență electrică <3 * 105 Ohm (EN 13 415).

Referinta articolului 641
Nr SAP: 53652
Pachet 12 kg
Capacitate de împrăștiere 260-300 g/m²
646 Eurostar Premium

Adeziv pentru pardoseli rezistente la umezeală, nivel emitere foarte scăzut, specific pentru plăcile de Linoleum natural (de exemplu, Marmoleum Modular), dar potrivit și pentru benzi din PVC și plăci de dale și plăci din cauciuc, conform metodei aplicării umede. Rezistență bună împotriva curățării apei.

Referința articolului 646
Pachet: 12kg
Capacitate de împrăștiere: 250 – 350 g / m², în funcție de aplicație
543 Eurosafe Deco

Adeziv de înaltă calitate, fără solvenți, pentru instalarea benzilor și plăcilor din PVC pe podeaua netedă. Soluție non-inflamabilă, fără solvenți, cu scaun rulant, capacitate de împrăștiere favorabilă, fără zgârieturi de urme de mistrie adezivă, ușor și sigur în aplicare, rezistență ridicată la legături finale.

Referinta articolului 543
Pachet 10 kg
Capacitate de împrăștiere 100-150 g / m², pe suprafețe plane.
650 Eurostar Fastcol

Emisie VOC scazuta, fără solvenți, puternic, adeziv de contact pe bază de dispersie cu o aderență puternică pentru fixarea pe două fețe de covor pe scări, nosing PVC, adeziv PVC plinte, nosing cauciuc, plinta gol de acoperire podea tare și acoperirea podelei plută . Emisii reduse de VOC, emicode EC 2, fără solvenți, suficient de puternice pentru a suporta tensiuni înalte, rezistență inițială ridicată, reactivare prin căldură, instrument inclus.

Referinta articolului 650
Nr SAP: 77554
Pachet 7.5 kg
Capacitate de împrăștiere 250 g / m² pe strat
Cordon de sudara
Cordon sudură Colorex

Placile Colorex și toate accesoriile de pe această pagină pot fi sudate cu cordon de sudură Colorex, disponibile în culori pentru a se potrivi cu placa principală Colorex.

În bobine standard de 4 mm și bobine de 100 m

975-Europlan-Special
Soluții de finisare pentru podele ESD și curate

În zonele de îngrijire a sănătății extrem de sensibile și în orice altă locație care are cerințe stricte de igienă, este vital ca tranzițiile de la podea la pereți să fie lipsite de apă, perfect igienice și plăcute din punct de vedere estetic. Sistemul nostru de acoperire integrat creează o etanșare perfectă pentru aceste zone critice utilizând același material Colorex. Sistemul este disponibil în toate culorile din colecția noastră și constă din următoarele părți:

Cove placă de bordură

Disponibil în rulouri, este tăiat și sudat din plăcile originale Colorex care asigură calitatea de la perete la perete. Pervazul poate fi realizat pe perete prin utilizarea unui capăt și a unui profil subțire care asigură o tranziție lină între perete și podea și evită articulațiile cu unghi drept care pot prinde murdăria.
Lungime: 12,2 m.
Inaltime: 15 cm. (5 cm pe podea plus 10 cm în sus pe perete)

Bucăți de colț intern și extern reformate

Colțurile sunt turnate din materialul original Colorex și sunt întărite pentru a asigura cel mai bun rezultat posibil și pentru a vă asigura că cele mai critice componente sunt fabricate într-un mediu controlat. Sudarea nu este necesară. Inclusiv armarea rășinii pe spate.

Profil de formare Cove

Rază: 20 mm

Tije de sudură Colorex

Placile Colorex și toate accesoriile de pe această pagină pot fi sudate cu bare de sudură Colorex, care sunt disponibile în culori pentru a se potrivi cu placa principală Colorex.
Diameteru: 4 mm
Bobina: 100 m

Colorex-Weld
Accesorii speciale Colorex Plus:
Rampă Colorex

În aplicațiile în care Colorex Plus a fost instalat ca o insulă de lucru autonomă sau nu se termină cu un perete, rampele de acces sunt disponibile în culori gri sau culori potrivite cu placa principală Colorex (culori Signal la cerere).

Colorex-Weld
Pervaze pentru Colorex Plus

Există două tipuri de pervaze disponibile pentru diferitele versiuni ale Colorex Plus, fiecare fiind conceput pentru a aborda o soluție diferită. În zonele critice de igienă, soluția propusă este similară cu cea utilizată cu plăci Colorex de 2 mm cu jgheaburi confecționate în mod obișnuit, care ar trebui să fie montate de un instalator pregătit și instruit. Dacă Colorex Plus a fost montat pe o podea umedă, putem oferi o placă ventilată care să permită evacuarea umidității în încăpere.

Rază: 20mm

Colorex-Weld
Metoda Forbo FloorCare Project Vinyl

Forbo Flooring este conștient de faptul că majoritatea costurilor suportate în timpul duratei de viață a podelei durabile provine din îngrijirea și întreținerea acesteia. De aceea, produsele noastre de podele Colorex au fost întotdeauna dezvoltate cu o atenție deosebită la metodele de curățare ușoare și ecologice și la proprietățile consistente de păstrare a aspectului. Acest lucru vă va permite să renunțați complet la lucrările de întreținere a muncii,la costurile de întreținere si la finisajele de podea.

Observatie importantă pentru zonele protejate ESD (podele conductive)
Utilizarea acoperirilor protectoare sau de întreținere, cum ar fi cerurile și dispersiile polimerice, poate avea un efect negativ asupra conductivității. Trebuie utilizate numai produse proiectate special pentru podele conductive.

Produse pentru îngrijirea podelii
816 Cleaner 10 l

Cleaner este un detergent cu nivel pH neutru, care nu lasă reziduuri și elimină practic toate petele obișnuite și murdăria. Curățați cu Cleaner sau Monel și mop: ridicați apă murdară cu ștergător și mop, clătiți cu apă curată și mop, lăsați podeaua să se usuce.

Referinta articolului 816
Nr SAP: 29650/29652
Pachet 10 l
818 Monel 10 l

Monel, bazat pe componente naturale, oferă un strat de protecție practic și proprietăți de curățare perfecte într-un singur produs. Metoda Monel: aplicați utilizând soluția Monel și mopul, lăsați podeaua să se usuce.

Referinta articolului 818
Nr SAP: 29643/29641
Pachet 10 l
816 Forbo Cleaner 12*1 l
Referinta articolului 816
Nr SAP: 75982
Pachet 12*1 l
814 Forbo Polish 12*1 l
Referinta articolului 814
Nr SAP: 75985
Pachet 12*1 l
Back To Top
0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golIntoarcete in magazin