skip to Main Content

Intra in contact cu noi 

Lazio Art Decor SRL
C.U.I. 41376151
J13/2593/2019

Email: office@laziodecor.ro
Email: vanzari@laziodecor.ro
Telefon : 0773 383 654

Locatia noastra

0773 383 654 contact@laziodecor.ro vanzari@laziodecor.ro office@laziodecor.ro

  Lazio Art Decor SRL este, de asemenea, o societate specializata in efectuarea de servicii de curatare profesionala si aplicare protectie pardoseala tip covor PVC si linoleum, decaparea pardoselilor din sălile de sport, instituții publice, etc.

  Pentru indepartarea murdariei se va interveni cu monodiscuri si cu detergenti de decapare marca Sutter Professional Straik N.R.
Straik N.R. este un decapant puternic, fara clatire, usor parfumat, cu spuma usoara. Procesul tehnologic consta in aspirarea suprafetei si, ulterior, aplicarea agentului de curatare. Solutia Straik N.R. se va distribui pe pardoseala, va fi lasata sa actioneze cateva minute, dupa care, se va trata podeaua cu monodiscul, la viteza mica, folosind un pad negru. Dupa tartare se va aspira solutia cu un aspirator pentru suprafete umede.
Murdaria diluata de agentul de curatare se indeparteaza prin clatire cu apa din abundenta si aspirare, iar in etapa de uscare a suprafetei se folosesc lavete curate. Petele de cauciuc se vor inlatura folosind Sutter Extreme Stripp.

  Lazio Art Decor este, in același timp, distribuitor al produselor profesionale Sutter, recomandate pentru a fi folosite imediat după instalarea pardoselilor, fie că vorbim despre covoare PVC, mochete, parchet, LVT, gresie sau mozaic

Calitatea produselor comercializate de Lazio Art Decor sunt puse in opera de o echipa specializata in montajul pardoselilor

montaj parchet masiv

montaj parchet laminat

montaj parchet stratificat

lăcuire parchet

raschetare parchet

paluxare parchet

 Realizam lucrari de:

montaj linoleum

montaj covor pvc

montaj tapet

decapare si ceruire pardoseli

În secțiunea de montaj și îngrijire a pardoselii veți putea afla ce tipuri de adezivi, produse de curățat si plinte / profile puteți utiliza pentru produsele noastre de pardosire. De asemenea, aici gasiti videoclipuri care vă vor arăta cum să instalați unele dintre produsele noastre și metode de îngrijire a pardoselilor pentru a păstra produsele la un nivel cât mai bun posibil.

Montaj linoleum 
Ingrijire si instalare

Vinil
Montaj si ingrijire

Pardoseli Flotex Flocked
Montaj si ingrijire

Montaj Covoare
Montaj si ingrijire

Needleflet
Ingrijire si instalare

Sisteme de podele la intrare
Montaj si ingrijire

ESD si camere curate 
Montaj si ingrijire

Video-uri montaj
Montaj si ingrijire

Curatare si ingrijire
Montaj si ingrijire

Back To Top
0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golIntoarcete in magazin