skip to Main Content

Intra in contact cu noi 

Lazio Art Decor SRL
C.U.I. 41376151
J13/2593/2019

Email: office@laziodecor.ro
Email: vanzari@laziodecor.ro
Telefon : 0773 383 654

Locatia noastra

0773 383 654 contact@laziodecor.ro vanzari@laziodecor.ro office@laziodecor.ro
Sigiliu și grunduri
026 Euroblock Multi

Membrană rezistentă la umezeală, fără solvent, pentru suprimarea umidității reziduale în construcții în șape de nisip / ciment. Fara solventi, aplicație ușoară, capacitate de răspândire favorabilă, neinflamabilă, cu uscare rapidă.

Referința articolului 026
Nr SAP: 35355
Pachet: 12.4 kg
Capacitate de împrăștiere: Primul strat (diluat 1: 1 cu apă) aprox. 50 g / m².
Al doilea și al treilea strat (nediluat) 50-75 g / m² pe strat.
044 Europrimer Multi

Grund universal pentru îmbunătățirea aderenței compușilor de nivelare pe toate tipurile de pardoseli absorbante și neabsorbante.
Aplicare universală, emisii foarte scăzute de VOC, emicode EC1, capacitate de împrăștiere favorabilă.

Referința articolului 044
Nr SAP: 36689
Pachet: 10.1 kg
Capacitate de împrăștiere: 100-200 g / m², în funcție de aplicație.
049 Europrimer ABS

Grund pentru îmbunătățirea aderenței compușilor de nivelare pe substraturi absorbante, pietroase. Pentru îmbunătățirea stratului superior al substraturilor absorbante, pietruite. Capacitate de împrăștiere prietenoasă, neinflamabilă, favorabilă, capacitate mare de penetrare. Potrivit pentru orice tip de podea care este solid, curat și uscat permanent.

Referința articolului 049
Nr SAP: 34956
Pachet: 10 kg
Capacitate de împrăștiere: 100-150 g / m², în funcție de aplicație.
041 Europrimer EL

Grund pentru reducerea nevoii de a utiliza benzi de cupru la instalarea unei podele conductive.
Capacitate de împrăștiere fără solvent, neinflamabilă, favorabilă, rezistență electrică <105 Ohm, măsurată în conformitate cu DIN 53 276.

Referința articolului 041
Nr SAP: 37123
Pachet: 10.1 kg
Capacitate de împrăștiere: 6-8 m² / litru
Nivelarea pardoselilor
975 Europlan Special

Compoziție de pentru nivelarea pardoselilor pe bază de ciment și a altor pietre în straturi de până la maximum 8 mm, care trebuie acoperite cu o acoperire de pardoseală. Scaun rulant-scaun rezistent la 2 mm. Mai puțin praf. Emisii foarte scăzute de VOC, emicode EC1, auto-netezire, debit mare, grosime maximă a stratului de 8 mm.

Referința articolului 975
Nr SAP: 31994
Pachet: 23 kg
Capacitate de împrăștiere: Aproximativ. 1,5 kg / m² per mm grosime de strat .
975-Europlan-Special
990 Europlan Direct

Compoziție de nivelare foarte bună cu reducerea prafului pentru nivelarea pardoselilor pe bază de ciment și a altor pietre în straturi de până la maxim 20 mm, care trebuie acoperite cu o acoperire de pardoseală. În majoritatea cazurilor nu este necesar un primer. Scaun rulou-rulment rezistent la 1 mm. Până la 90% mai puțin praf. Autonivelant, tensiune scăzută, debit excelent, rezistență la pompare, rezistență ridicată la compresiune, grosime maximă a stratului de 20 mm, mai puțin praf, emisie foarte scăzută de VOC, emicode EC1, potrivită pentru utilizarea sub parchet.

Referința articolului 990
Nr SAP: 34953
Pachet: 23 kg
Capacitate de împrăștiere: Aproximativ. 1,4 kg / m² per mm grosime strat.
991 Europlan Direct Rapid

Suflantă de nivelare rapidă de înaltă calitate, de înaltă calitate. Potrivit pentru nivelarea pardoselilor pe bază de ciment și a altor pietre în straturi până la maximum 20 mm. La 20 ° C și la o umiditate relativă de <70%, stratul compus de nivelare este pregătit pentru instalarea de linoleum, acoperiș de acoperiș, covor și PVC, după 3-4 ore. Scaun rulou-rulment rezistent la 1 mm. Emisie foarte scăzută de VOC, emicode EC 1, uscare rapidă, tensiune scăzută, debit excelent, rezistență ridicată la compresiune, grosime maximă a stratului de 20 mm, scaun rulant cu rezistență de 1 mm. Mai puțin praf.

Referința articolului 991
Nr SAP: 29603
Pachet: 23 kg
Capacitate de împrăștiere: Aproximativ. 1,5 kg/m² per mm grosime strat.
Panouri Forbo QuickFit

Sistemul Forbo Quickfit cuprinde panouri MDF cu auto-aderență și spumă Forbo izolatoare fonoizolantă. Forbo Quickfit oferă: Un finisaj rapid și neted. Instalare rapidă și ușoară. Nu există cusături vizibile sub pardoseală. Barieră excelentă la umezeală. Ușor de detașat. Izolație fonică îmbunătățită în combinație cu spumă Forbo (Δ Lw = 23 dB în conformitate cu NEN-EN-ISO 140-8 și 717-2).

Nr SAP: 60696
Capacitate de împrăștiere: 3,6 m² per pachet, 36 m² pe palet
Spuma Forbo

Spumă de polipropilenă laminată cu folie de polipropilenă metalizată. Stratul superior al foliei încorporează o suprapunere autocolantă de 20 cm pentru cusăturile securizate.

Nr SAP: 64799
Capacitate de împrăștiere: Rolă de 25 de metri liniari spumă PE, lățime 100 cm, grosime de 4,5 mm.
Adezivi
540 Eurosafe Special

Adeziv pentru acoperirea podelei, fără solvenți, cu o acoperire – inițială mare pentru instalarea plăcilor de pardoseală din PVC în foi și plăci, vinil, covor PVC, pardoseală din cauciuc în foi și plăci cu o acoperire netedă a pardoselii și poliolefinice. Fără solvenți, neinflamabil, ușor și sigur de aplicat, rezistență inițială mare la aderență și rezistență finală de legare, capacitate de împrăștiere favorabilă, rezistentă la scaunul rulant.

Referinta articolului 540
Nr SAP: 29403
Pachet 13 kg
Capacitate de împrăștiere 0-350 g / m², în funcție de spatele podelei
Și condiția substratului.
975-Europlan-Special
640 Eurostar Special

Adeziv pentru acoperirea podelelor cu emisii de VOC foarte reduse cu o înaltă prelevare inițială pentru instalarea de pardoseli din PVC în foi și plăci, vinil de pernă, covor acoperit cu PVC, pardoseală de cauciuc în foi și plăci cu o suprafață netedă și acoperire cu podea din poliolefină. Foarte redus de emisie de VOC, emicode EC1, fără solvenți, aplicație multifuncțională, ușor de aplicat, capacitate de împrăștiere favorabilă, rezistență ridicată inițială și finală, rezistentă la scaunul rulant.

Referinta articolului 640
Nr SAP: 29611
Pachet 12 kg
Capacitate de împrăștiere 225-275 g/m²
Plăci și profile pentru podele de vinil

Pentru a oferi podelei dvs. o finisare, deosebita Forbo oferă o colecție de placi de înaltă calitate, profile flexibile și pliere de design. Plintele oferă o intersecție funcțională și atractivă între podea și perete. Varietatea culorilor și a materialelor permite crearea unor modele practice și estetice. Colecția de profile oferă o tranziție sigură și funcțională între diferitele acoperitoare de podea. Aceste profile sunt disponibile într-o paletă atractivă de culori, care se potrivește culorilor colecțiilor de pardoseală Forbo. Ofera o treaptă sigură și prelungesc durata de viață a podelei.

Acoperire trepte TA

Dimensiuni standard pentru scări generale; Suprafața superioară este rigidă pentru o rezistență îmbunătățită la alunecare și siguranță.

Referinta articol TA
Pachet 10 bucati, (2.30 m)
Culori vezi imaginea
TA-Stairnosing
Acoperire trepte TF

Dimensiuni mari pentru scări de uz general; Suprafața superioară este rigidă pentru o rezistență îmbunătățită la alunecare și siguranță.

Referința articolului TF
Pachet: 10 bucati (2.30 m)
Culori vezi imaginea
TF-Stairnosing
Acoperire trepte TJ

Deplasarea pe scară largă pentru situații în care se așteaptă trafic intens.

Referința articolului TJ
Nr SAP: 30992
Pachet: 5 bucati (4.50 m)
Culori negru
TJ-Stairnosing
Tranzitie WA

Banda de tranziție pentru trecerea dintre pardoseală rezistentă și covor. Poate fi de asemenea folosit ca o bandă decorativă și igienică pentru acoperirea pardoselilor.

Referința articolului WA
Lungime 50 m
Numărul pe cutie de carton: 1
Culori vezi imaginea
Comanda minimă pentru culori speciale 3000 m
TJ-Stairnosing
Tranzitie WB

Banda de tranziție pentru utilizarea cu covor, sau covorașe de intrare pentru podele elastice. Poate fi utilizată și pentru formarea tranzițiilor curbate datorită flexibilității orizontale.

Referinta articolului WB
Lungime 50 m
Numărul pe cutie de carton: 1
Culori vezi imaginea
Comanda minimă pentru culori speciale: 3000 m
TJ-Stairnosing
Tranzitie WX

Banda de tranziție acoperitoare pentru utilizarea la covor PVC, plăci de covor sau covorașe de intrare pentru podele elastice.

Referinta articolului WX
Lungime 2.3 m
Numărul pe cutie de carton: 1
Culori vezi imaginea
Comanda minimă pentru culori speciale: 1000 m
TJ-Stairnosing
Jonctiune WO

Flanșă de legătură pentru utilizarea între diferite finisaje de covor sau între covoare și covorașe de intrare.

Referinta articolului WO
Lungime 2.3 m
Numărul per cutie de carton 20
Culori vezi imaginea
Comanda minimă pentru culori speciale 1000 m.
TJ-Stairnosing
Metoda Forbo FloorCare pentru podele Flotex Flocked

Atunci când se respectă procedurile de curățare prescrise, Flotex depășește orice aspect acoperit cu pardoseală din material textil. Fibrele sale netede din nylon 6.6 permit mutarea cu ușurință a murdăriei. Nicio mizerie uscată nu este prinsă de niște bucle sau răsuciri (cum se poate întâmpla cu covorul standard), iar acțiunea de aspirație ajunge chiar la baza pilei, ceea ce înseamnă că toate murdăriile sunt îndepărtate.

Baza de vinil, combinată cu finisajul din nylon 6.6, permite ca pardoseala să fie complet curățată cu apă și detergenți. Metode de curățare prin aburi sau metode de curățare mecanică pot fi aplicate, de asemenea, având ca rezultat curățarea podelelor. Flotex este, prin urmare, singurul material textil cu adevărat impermeabil care permite înlocuirea rapidă și ușoară a pardoselii chiar și după murdărirea puternică.

Back To Top
0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golIntoarcete in magazin