skip to Main Content

Intra in contact cu noi 

Lazio Art Decor SRL
C.U.I. 41376151
J13/2593/2019

Email: office@laziodecor.ro
Email: vanzari@laziodecor.ro
Telefon : 0773 383 654

Locatia noastra

0773 383 654 contact@laziodecor.ro vanzari@laziodecor.ro office@laziodecor.ro

Covor PVC medical

Podelele de vinil produse de Fatra a.s. caracterizează un stil de viaţă modern, îmbunătăţesc confortul și
contribuie la crearea unui mediu sănătos şi curat.

Linoleum Natural antibacterian

Pardoselile noastre din linoleum marca Marmoleum sunt pardoseli naturale asociate cu  inalta calitate si  designul inovator. Podelele din linoleum sunt fabricate din materii prime naturale și reprezintă cea mai durabilă alegere a pardoselilor.

Mochete trafic intens

Montaj si instalare mochete trafic intens pentru orice fel de spatii, marca Forbo.  Mochete trafic intens pentru locuinte si birouri.

Flotex

Flotex este un tip unic de pardoseală care combină elemente de rezistență și caracteristici de folosință îndelungată a unei pardoseli elastice cu calități precum, caldura și confortul unei mochete. Flotex este o pardoseală puternică și igienică, și complet impermeabilă și de asemenea, singura care poate fi cu adevarat curățată prin spălare.

Marmoleum

Natura pură a linoleumului! Explorați noul nostru parchet Marmoleum, care îmbină designul atractiv al podelelor contemporane cu versatilitatea și inovația de neegalat! Descoperiți Marmoleum Cocoa unde am adăugat coji de cacao creând un aspect granular unic! Sau aruncați o privire asupra designului de ardezie care combină estetica pietrei cu caldura si puritatea podelei Marmoleum !

PARDOSELI PVC / Covoare PVC

Pardoselile PVC sau Covoarele PVC marca Forbo sunt podelele rezidențiale și comerciale de înaltă calitate. Oferim soluții totale de covoare PVC (pardoseli PVC) pentru orice tip de proiect, asigurând calitatea și responsabilitatea, de la un singur furnizor.

Șape, adezivi, amorse

Alegerea corectă pentru podeaua dvs!
Sustenabilitate, eficiență și conștientizare ecologică!
Produse pentru o viață sănătoasă și construcții ecologice dezvoltate de Forbo Eurocol Germania.

Protectie Pereti

Lazio Art Decor creează, produce și comercializează soluții inovatoare, decorative și durabile pentru podele din vinil și finisaje de pereți. Dezvoltăm soluții specifice pentru podele și pereți, pentru a satisface toate nevoile de aplicații de pe piața internă: locuințe, asistență medicală, educație, sport, comerț cu amănuntul, industrie, birouri, ospitalitate și vehicule de transport.

TAPET PVC – AQUARELLE WALL

Instalare pt rezistenta la apa, ideal pentru spatii comerciale in mediu umed.Concept unic: pereti, podele, borduri si accesorii (compatibile cu Granit Multisafe, Multisafe Aqua, Granit Safe.T si Optima Multisafe)

Linoleum mobila

Utilizarea linoleumului  pentru alte scopuri decât podele ar putea să nu fie primul lucru la care vă gândiți! Cu toate acestea, aplicăm linoleum de pinboard  pentru pereți și mobilier,pentru desktopuri, mese, usi de bucatarie etc. Aruncati o privire la colectiile noastre de Bord si Mobilier Linoleum si inspirati-vă!

Pardoseli rezidentiale

Forbo Flooring vă oferă unele dintre cele mai interesante și mai avansate pardoseli pentru casa dumneavoastra, proiectate pentru a crea un interior frumos si confortabil cu modele de podea de inalta calitate.

Sisteme de covoare de intrare

Pardoseala de intrare este fundamentală pentru proiectarea modernă a clădirilor. Un sistem de pardoseală bine conceput va împiedica urmărirea murdăriei și umezelii, prelungind astfel durata de viață a pardoselilor interioare, reduc costurile curateniei și întreținere și potențialul de rănire prin alunecare.

Customizare pardoseli imprimare digitala Bespoke Design

Nu puteți găsi ceea ce căutați în ciuda gamei noastre largi de produse? Nu va faceti griji, avem mai multe! În cadrul categoriei Bespoke Design puteți proiecta propria dvs. podea, unică prin tehnicile noastre digitale de tipărire, cum ar fi: Flotex, Vinyl Eternal, pardoseala de intrare “Coral” și tehnica rafinată de tăiere Aquajet pentru podele Marmoleum.

Wetroom solutions

Lazio Art Decor oferă o soluție completă pentru podele și pereți amplasati in zone cu umiditate. Combinând estetica și performanța tehnică, colecția noastră este perfect potrivită pentru aplicații comerciale, cum ar fi camerele umede ale instituțiilor de sănătate, casele de îngrijire medicală și reședințele superioare, precum și alte zone, cum ar fi împrejurimile spa / piscină și vestiare.

Back To Top
0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golIntoarcete in magazin