skip to Main Content

Intra in contact cu noi 

Lazio Art Decor SRL
C.U.I. 41376151
J13/2593/2019

Email: office@laziodecor.ro
Email: vanzari@laziodecor.ro
Telefon : 0773 383 654

Locatia noastra

0773 383 654 contact@laziodecor.ro vanzari@laziodecor.ro office@laziodecor.ro

Montaj si instalare mochete trafic intens pentru orice fel de spatii, marca Forbo.  Mochete trafic intens pentru locuinte si birouri. Distribuție si vanzare de catre de Lazio Art Decor, distribuitor marca Forbo.

gama mochete completa

mochete interior

mochete cauciucate

mochete exterior

mochete antistatice

distribuitor unic mochete naturale marca Forbo

montaj mochete orice suprafata

consultanta de specialitate

garantie extinsa

rapiditate in satisfacerea nevoilor tale

Suna acum si intra in legatura cu un reprezentant

Lazio Art Décor  0773 383 654

Flotex

Flotex este un tip unic de pardoseală care combină elemente de rezistență și caracteristici de folosință îndelungată a unei pardoseli elastice cu calități precum, caldura și confortul unei mochete. Flotex este o pardoseală puternică și igienică, și complet impermeabilă și de asemenea, singura care poate fi cu adevarat curățată prin spălare.

Mocheta dale

Placile de covoare (Carpet tiles) sunt renumite pentru stilul lor estetic și performanțe remarcabile în cele mai solicitante medii de trafic intens. Forbo Flooring oferă un portofoliu larg de plăci de covoare cu țesătură (Tessera), îmbinate cu fuziune (Westbond) și țigle (Flotex). Editiile noi de placi Flotex si Tessera sunt de 100×25 cm, pe care se pot crea modele de podea uimitoare.

Needleflet

Proprietățile robuste, rezistente la uzură ale pardoselilor noastre Needlefelt le fac ideale pentru instalațiile care se confruntă cu trafic intens sau în cazul în care scaunele cu rotile sunt susceptibile de a fi folosite, cum ar fi birourile și unitățile de vânzare cu amănuntul. Covorul de acoperiș oferă de cele mai multe ori o alternativă eficientă din punct de vedere al costurilor la covorasele convenționale, în zone foarte grele, care necesită o acoperire de pardoseală practică și durabilă.

Back To Top
0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golIntoarcete in magazin