skip to Main Content

Intra in contact cu noi 

Lazio Art Decor SRL
C.U.I. 41376151
J13/2593/2019

Email: office@laziodecor.ro
Email: vanzari@laziodecor.ro
Telefon : 0773 383 654

Locatia noastra

0773 383 654 contact@laziodecor.ro vanzari@laziodecor.ro office@laziodecor.ro

Proprietățile robuste și rezistente ale podelelor noastre Needlefelt îl fac ideal pentru instalațiile care se confruntă cu trafic intens sau în care este posibil să fie utilizate scaune cu rotile, cum ar fi în birouri și în unitățile de vânzare cu amănuntul. Mocheta Needlefelt oferă adesea o alternativă eficientă din punct de vedere al costurilor față de mocheta convențională în spații largi, care necesită o pardoseală textilă practică și durabilă.

Forbo Needlefelt este disponibil în 3 calități: 750 g / m2 greutate fibră (Forte & Showtime), 600 g / m2 (Markant) și 500 g / m2 (Akzent), concepute pentru a îndeplini diferite cerințe. Cu Showtime oferim un concept de pardoseală nou și flexibil, care prezintă modele imprimate captivante și culori uni, cu posibilitatea de a recolora designul ales.

Showtime Experience
Gama noastră Needelfelt Showtime oferă o semnătură unică locațiilor de agrement, cum ar fi hoteluri, cinematografe și teatre. Această gamă exclusivă de pardoseli din pânză îmbină performanța, originalitatea și ușurința de întreținere. Showtime Experience prezintă 16 modele interesante compuse din 4 tendințe cheie: Wonderlab, Metropolis, Ecosystems și Heritage. Fiecare design este disponibil în mai multe culori.

Back To Top
0
    0
    Cosul tau
    Cosul este golIntoarcete in magazin